B1 Gewestelijke finales

Wedstrijdleiders.

 

Ons District moet de gewestelijke teamwedstrijden B1 organiseren. Dat betekent 2 poules kwalificaties op 18 of 19 april u mag zelf kiezen. Tevens 2 poules halve finale op 25 april en de finale op 26 april. Bij voorkeur een locatie met 4 beschikbare tafels.

 

Wij hopen op uw aanmelding voor 7 februari

 

Bij onvoldoende aanmeldingen op 7 februari zullen de locaties en verenigingen aangewezen worden.

 

Namens wedstrijdleider teams

Mvg Frank Trappmann

Bandstoten Hoofdklasse

Wij hebben vanuit het Gewest een poule Bandstoten Hoofdklasse toegewezen gekregen en zoeken hiervoor een vereniging en locatie die deze poule kan en wil organiseren. De poule mag ergens in de maand maart worden gespeeld, dus u kunt zelf een geschikte week in maart bepalen. Onder Ons heeft zich gemeld, waarvoor dank, op 11, 12 en 13 maart.

Category: PK

Demelza en Gerard eerste kampioenen in 2020

De eerste District finales in 2020 zijn alweer achter de rug. De finale Libre 1ste Klasse, gehouden in Hillegom bij het altijd gezellige cafĂ© Thuys, is gewonnen door Gerard Lubbe (BV Sport). Ongeveer 30 km noordelijker is de finale Bandstoten 4de Klasse, in de prachtige locatie van Onder Ons gewonnen door Demelza Derksen (Onder Ons). De complete uitslagen staan bij ‘PK wedstrijden’.

Category: PK

Achterstallig onderhoud

Jammer genoeg is de informatie vanuit het Gewest summier… Wij ontvangen geen, of veel te laat, informatie over komende finales. Ik zit er bovenop, maar kan ook geen ijzer met handen breken. (sterker nog, ik kan helemaal geen ijzer breken). Info, die jullie nog te goed zijn, is de 4de plaats in de Gewestelijke Finale driebanden klein Hoofdklasse van Fabian Paf, van Sportrust. Ook Henny Renskers (B.C.O.) verdient nog vermelding; zijn deelname aan de Nationale Finale Bandstoten Extra Klasse, 100 caramboles, echter helaas voor hem een 10de plaats.

Category: PK