Veteranen toernooi geslaagd

Onder leiding van uw webmaster/secretaris hebben we wederom een veteranen toernooi kunnen organiseren. De 36 deelnemers waren onderverdeeld in 9 poules van vier, die onderling de degens kruisten. De indeling was op moyenne ingedeeld, zodat iedereen een vergelijkbare tegenstander ontmoette. Er is op 90% van de caramboles gespeeld, met een maximale partijlengte van 30 beurten. Slechts een enkele partij haalde deze limiet, dus kunnen we stellen, dat het protocol goed was. Heel lang zag het er naar uit, dat Rob Schram in de poule met de hoogste moyennes aan het langste eind zou trekken, echter lag Frank Witterland hem hierbij in de weg… Lachende derde is Hans v.d. Made, die er met de wisselbeker vandoor is gegaan. Namens Duinstreek is het clubje voorzien van koffie met wat lekkers, een prima Subway lunch, lekkere tussendoortjes en een flesje wijn na afloop. Het volgende veteranen toernooi is op 28 januari 2023. De deelnemers van deze editie staan al op de lijst en daar kunnen er nog 12 bij, dus houdt de inschrijving t.z.t. in de gaten, zodat u er niet naast komt te staan. 2022 uitslag veteranen

Laatste oproep veteranen toernooi

Op zaterdag 21 mei vindt het 55ste veteranen toernooi plaats. Er zijn pas 26 inschrijvingen binnen, van de beschikbare 48 plaatsen. De animo is ver te zoeken en zo ook mijn motivatie om dit toernooi te regelen/organiseren. Graag uw inschrijving, vanaf 60+ en een niet al te hoog libremoyenne, per direct bij uw secretaris sec@knbbdistrictduinstreek.nl

KADER-TOP-toernooi 2021-2022 bij Biljartcentrum Oegstgeest

Hallo (potentiële) deelnemer.

Ook dit seizoen zal het traditionele KADERBREED-toernooi weer worden gespeeld. Na een eerste inventarisatie zijn er al 12 gegadigden. Als experiment staat nu ook de mogelijkheid open om in te schrijven door de ‘hoofdklasse’ libristen en de kadristen in de dagcompetitie. Dus .. interesse, meld je dan aan.

Het speelrooster zal afhangen van het aantal aanmeldingen.

Organisatie               BV BCO De beste keus, De Voscuyl 38 A, 2341 BJ Oegstgeest

Data en tijden           zaterdag 14 mei 2022 10.00 uur en zondag  15 mei 2022 11.00 uur

Inschrijvingen          maximaal 18 [+ wachtlijst]

Kosten                       € 10- pp (voor de lunch op zaterdag en zondag)

NB                              Deelnemers spelen en helpen met tellen en schrijven.

Inschrijven                z.s.m. maar vóór 28 april 2022

Aanmelden bij          benduivenvoorde@gmail.com en met CC aan pk@knbbdistrictduinstreek.nl ovv bondsnummer, kwalificatie (libre- en/of kadermoyenne) en in welke competitie.

Wellicht tot ziens en groeten, Ben Duivenvoorde

Veteranen toernooi op zaterdag 21 mei 2022

Zet alvast in uw agenda: Veteranen toernooi op genoemde datum. Ik ga binnenkort alle deelnemers uit vorige edities aanschrijven, maar uiteraard mag u zich alvast aanmelden bij uw secretaris Peter Linsen: sec@knbbdistrictduinstreek.nl. Zoals gebruikelijk is er een beperkte inschrijving, dus wees er snel bij. Over de verdere invulling van het toernooi wordt iedereen tijdig geïnformeerd.

Arbiters toernooi

Naar aanleiding van de maatregel van de regering om tot 1 juni geen bijeenkomsten meer te mogen organiseren zal het Arbiterstoernooi 2020 van mei aanstaande geen doorgang kunnen vinden.

Gezien de onzekere vervolgstappen na 1 juni en het begin van de zomerperiode is besloten om het Arbiterstoernooi voor onbepaalde tijd uit te stellen.

Zodra er weer een grote mate van zekerheid is zullen er nieuwe data voor het Arbiterstoernooi bepaald worden.

Tot die tijd wensen wij iedereen een gezonde periode toe.

 

Remco Kroder en René Verkaik