Wedstrijdleiders vergadering

Verdere informatie volgt zeer binnenkort, maar u kunt de datum alvast noteren: woensdag 18 mei 2022, 20.00 uur in het Denksport- en Biljartcentrum ’t Spaerne, te Haarlem. De agenda wordt zo snel mogelijk naar uw vereniging gestuurd. Mocht u namens uw vereniging een (agenda)punt willen inbrengen, dan mag u dit nu reeds naar de secretaris sturen.

KADER-TOP-toernooi 2021-2022 bij Biljartcentrum Oegstgeest

Hallo (potentiële) deelnemer.

Ook dit seizoen zal het traditionele KADERBREED-toernooi weer worden gespeeld. Na een eerste inventarisatie zijn er al 12 gegadigden. Als experiment staat nu ook de mogelijkheid open om in te schrijven door de ‘hoofdklasse’ libristen en de kadristen in de dagcompetitie. Dus .. interesse, meld je dan aan.

Het speelrooster zal afhangen van het aantal aanmeldingen.

Organisatie               BV BCO De beste keus, De Voscuyl 38 A, 2341 BJ Oegstgeest

Data en tijden           zaterdag 14 mei 2022 10.00 uur en zondag  15 mei 2022 11.00 uur

Inschrijvingen          maximaal 18 [+ wachtlijst]

Kosten                       € 10- pp (voor de lunch op zaterdag en zondag)

NB                              Deelnemers spelen en helpen met tellen en schrijven.

Inschrijven                z.s.m. maar vóór 28 april 2022

Aanmelden bij          benduivenvoorde@gmail.com en met CC aan pk@knbbdistrictduinstreek.nl ovv bondsnummer, kwalificatie (libre- en/of kadermoyenne) en in welke competitie.

Wellicht tot ziens en groeten, Ben Duivenvoorde

Veteranen toernooi op zaterdag 21 mei 2022

Zet alvast in uw agenda: Veteranen toernooi op genoemde datum. Ik ga binnenkort alle deelnemers uit vorige edities aanschrijven, maar uiteraard mag u zich alvast aanmelden bij uw secretaris Peter Linsen: sec@knbbdistrictduinstreek.nl. Zoals gebruikelijk is er een beperkte inschrijving, dus wees er snel bij. Over de verdere invulling van het toernooi wordt iedereen tijdig geïnformeerd.

All in the family bij Districtfinale Bandstoten 3de Klasse

De District finale Bandstoten 3de Klasse, gespeeld bij De Klipper in het altijd gezellige café Thuys, is uitgedraaid op een familie feestje. Tom Vloedmans is uiteindelijk de winnaar, met zoon Gilano op de hielen. Beide heren van De Klipper hebben tot op de laatste carambole de spanning erin gehouden. Jan Spruijt (Club ’70) is uiteindelijk nr. 3 door de remise tegen Karel Vrijenhoek (ADO). Hier vindt u de complete  uitslag

 

Category: PK

Jeroen Heeremans (Velsen) Gewestelijk kampioen Libre Hoofdklasse

Afgelopen weekend hebben de Velsenaren Jeroen Heeremans en Dirk Schaaf in Castricum gestreden, om de Gewestelijke titel Libre Hoofdklasse. U heeft via facebook een en ander kunnen volgen. Aanvankelijk deed ook Dirk goed mee, maar zijn clubgenoot heeft hem de oren gewassen. Jeroen mag zich op gaan maken voor de Nationale eindstrijd, waarschijnlijk in Hoogeveen. Wij wensen hem alvast veel succes.

Category: PK

Eerste keer winst voor uw webmaster/secretaris Peter Linsen (A.D.O.)

Voor het eerst in mijn biljart carrière heb ik een district finale winnend weten af te sluiten. En ik doe al 22 jaar mee, met alle disciplines. Ik had op de eerste dag René van Kesteren (Sportrust) onderschat, wat mij uiteindelijk bijna de kop kostte. Theo v.d. Wolf (A.D.O.) verloor de eerste twee partijen, maar won de andere vijf, waardoor hij beslag legde op de tweede plaats. Rick Tol (B.S.M.), het hele toernooi bij de eerste twee gestaan, had aan een gelijkspel tegen mij genoeg, maar hij moest helaas de eer aan mij laten. Eindstand:

 

Category: PK