Algemene Leden Vergadering

Ik werd terecht gewezen, op een onduidelijke aankondiging, wat betreft onze komende A.L.V. Om alle onduidelijkheden weg te nemen, heb ik voorgaande berichten verwijderd en deze daarvoor in de plaats gezet.

De Algemene Leden Vergadering van District Duinstreek is op donderdag 8 juli 2021, aanvang 20.00 uur in het Denksport- en Biljartcentrum ’t Spaerne.

Seizoen 2021-2022

De inschrijfformulieren voor het nieuwe seizoen zijn verzonden. Wij gaan het nieuwe seizoen van start, zoals wij vorig seizoen begonnen waren. Er komt dus geen wedstrijdleidersvergadering, maar uiteraard wel een Algemene Leden Vergadering. Uw bestuur komt de 19de mei bijeen en dan zal er duidelijkheid komen over data en voorstellen. Geeft u a.u.b. wel alle gegevens, zoals gevraagd op het opgave formulier, door. De inschrijvingen moeten voor 1 juli 2021 binnen zijn.

De pagina ‘verenigingen’ is vernieuwd

Alle verenigingen hebben nu een eigen pagina met daarop hun besturen en alle actuele moyenne gegevens van alle leden. Uiteraard gaat u dit controleren en mocht u iets tegenkomen, waarvan u een andere mening bent toebedeeld, dan verneem ik dat natuurlijk graag, zodat ik dat kan aanpassen. Tevens heb ik een linkje toegevoegd naar uw eigen website (voor zover aanwezig/bekent). Doorgeven kan op: web@knbbdistrictduinstreek.nl en een kopietje naar de secretaris is gewenst: sec@knbbdistrictduinstreek.nl.

Nieuwe pagina

Ik heb de pagina verenigingen vervangen door een AVG-proof bestand.

Hier staan alle verenigingen en hun bestuur. Of er toestemming is gegeven voor publicatie staat er bij.

Indien uw gegevens, als bestuurder van uw vereniging nog niet vermeldt zijn, dan dient u het toegestuurde toestemmingsformulier in te vullen en te retourneren aan uw secretaris van het District, toevallig ook webmaster…