Prestatie bekers zijn uitgereikt

We hebben als District de prestatie bekers van het vorige seizoen, uitgereikt. Voor de avond competitie was het niet heel moeilijk, want daar hebben we één Nationaal Kampioen, te weten Jeroen Heeremans van de BV Velsen. Jeroen is na aansporing van zijn kinderen deel gaan nemen aan Gewest (winst) en vervolgens Nationaal. Jeroen is blij verrast met dit gebaar en dankt het bestuur voor deze geste.

In de dag competitie hebben we maar liefst drie Nationaal Kampioenen. Kees Kreukniet, Aad vom Hofe en Rob v.d. Loo. Aad vom Hofe heeft moeite genomen, om de A.L.V. te bezoeken en keert huiswaarts met een prachtig boeket en een oorkonde. Op percentage is Rob de winnaar van de prestatie beker, welke recentelijk door de voorzitter Koos Paap, van de CRBB, is overhandigd. Kees heeft zijn oorkonde via de post ontvangen.