Algemene Leden Vergadering aanfluiting…..

Afgelopen woensdag 12-10-2022 vond de 18de Algemene Leden Vergadering plaats. Naast de afwezigheid van alle ereleden en leden van verdiensten, al dan niet met een afbericht, waren er ook slechts 9 van de 20 actieve verenigingen present. Kortom een blamage en een schop onder de kont voor uw bestuur, die zich het hele jaar uitslooft, om u te kunnen laten biljarten. Het is beschamend om te moeten constateren, dat er geen animo bestaat, om één avond per seizoen, slechts een ruim uurtje, aanwezig te zijn bij de A.L.V…. Dit roept bij uw bestuur de vraag op; “waar doen we het voor?” Uit respect voor alle uren, die uw bestuur in het reilen en zeilen van ons District steekt, is het mijn inziens niet teveel gevraagd, om de A.L.V. bij te wonen. Wij rekenen de volgende keer (A.L.V.) op een heel grote opkomst…………