De eerste districtskampioenen zijn alweer bekend

De districtsfinale driebanden 3de klasse is uitgemond in een waar spektakel. Maar liefst drie deelnemers eindigen op 10 punten. Ben Doornekamp (Sportrust) trekt aan het langste eind en gaat er met de titel vandoor, gevolgd door Willem Arisz (Velsen) op plek twee en nieuwkomer John van Eeken (Club ’70) pakt het brons. Ben en Willem gaan onze eer verdedigen bij W.B.V. in Wormerveer. U ziet hierde complete uitslag.

In de tweede klasse leek Peter Oskam (Velsen) rechtstreeks op de titel af te stevenen, maar kwam toch nog even knijp te zitten, door verlies tegen Peter Linsen (A.D.O.) in ronde 5 en verlies in ronde 6 tegen Gilano Vloedmans (de Klipper). Gelukkig voor Oskam kwam Raymond Klaassen (A.D.O.) zich er ook nog mee bemoeien, waardoor Oskam uiteindelijk toch met twee puntjes voorsprong de titel mocht opeisen. De nummers 2,3,4 en 5 hebben allen 8 punten, dus kunnen we stellen, dat het spannend genoeg is geweest. De beide Peter’s gaan de belangen in het Gewest behartigen, omdat Raymond heeft bedankt voor deze eer. Ook hier de uitslag

Category: PK