Karel Vrijenhoek (A.D.O.) eerste kampioen 2020/2021

Karel Vrijenhoek is de eerste kampioen van ons nieuwe seizoen. Vanaf de eerste partij heeft hij de ranglijst aangevoerd, al werd het nog even spannend, toen hij in ronde 6 van clubgenoot Loek Bouwmeester verloor. (Hij miste de gelijkmakende beurt). Door dit resultaat was de laatste ronde cruciaal. De finale partij tussen Vrijenhoek en Dirk van Beelen (Norhtgo Royal) ging om de titel en hier was Karel tenslotte de winnaar. Heel verrassend is de tweede plaats van John Brandt (Sportrust). Door zijn twee winstpartijen en de verliespartijen van Bouwmeester en van Beelen eindigt John op plaats twee en gaat hij samen met Karel naar het Gewest. Wij wensen beide heren heel veel succes in het vervolg van dit kampioenschap.

Eindstand: 2020-2021 df 3bnd uitslag

Category: PK