Uitslagen diverse finales

Ik ben nog enkele uitslagen van gespeelde finales schuldig…

Districtsfinale Bandstoten 1ste klasse is een eindstrijd geworden met slecht vijf spelers. Dirk Schaaf (Velsen) is de winnaar geworden met in het kielzog Rob Schram (Onder Ons) > uitslag

Gewestelijk Driebanden groot 1ste klasse >  uitslag  Lau Heijne (Onder Ons) is netjes tweede geworden en Gilano Vloedmans (De Klipper) vijfde. Het Gewest Driebanden groot Overgangsklasse is gewonnen door Ab Lenaers (Onder Ons). Marcel van Dijk (Vriendenkring) eindigt op plek 4, net buiten de medailles. >  uitslag

De Gewestelijke finale Bandstoten 3de klasse is gewonnen door Roel van der Scheer (De Taveerne). Hij stelde zijn titel veilig, door in een heuse finale Districtgenoot Ben Doornekamp (Sportrust) te verslaan. Ben is door dit verlies gekelderd naar de 4de plaats. > uitslag

Last but not least onze voorzitter Hein Smit (Velsen). Hein mocht aantreden in de Nationale finale kader 38/2 Overgangsklasse en is op de 4de plaats geëindigd. Wel realiseerde de Hoogste Serie maar dat mocht verder niet baten… > uitslag

 

 

 

Category: PK