Remco Kroder wint het Gewest driebanden 1ste klasse

Remco (Club ’70) is de winnaar geworden, van de bij Sportrust gespeelde Gewestelijke finale en mag zich opmaken voor het Nationale Kampioenschap in Januari 2023 in Winschoten. Remco was na 5 partijen nog ongeslagen, net als naaste concurrent Middelie (de Kaper). Marcel van Dijk (Vriendenkring) volgde op drie punten. Van Dijk pakte de laatste strohalm, door in de rechtstreekse confrontatie Kroder te verslaan, terwijk ook Middelie verrassend tegen een nederlaag aanliep, tegen Roemer (DHC). Kroder maakte geen fout en versloeg in de finale Middelie. Door winst van van Dijk op Visser (Sport Door Spel) eindigt Marcel op plaats twee.  > uitslag

René Verkaik (Club ’70) heeft door een goede laatste partij zijn felbegeerde promotie veilig weten te stellen (0,765)

 

Category: PK