Eerste seizoenshelft avondspelers, afgesloten wegens Corona regels

Helaas zijn wij biljarters wederom de dupe, van het Corona beleid van onze regering. Uiteraard volgen wij de opgelegde maatregelen, wat resulteert in het besluit, om per direct de eerste seizoenshelft af te sluiten. Dit betekent, dat de avondcompetities worden afgesloten en de eventuele moyenne aanpassingen worden doorgevoerd, om in januari 2022, als het dan weer mag, met de tweede seizoenshelft verder te gaan. Extreme verhogingen, die onterecht blijken (per ongeluk een keertje ‘uit de slof’ geschoten) kunnen in overleg met de wedstrijdleider worden herzien. Wat betreft de P.K.’s; ook deze worden in januari ingehaald, op een nader te bepalen wijze. (het kan zijn, dat in één locatie op meerdere tafels wordt gespeeld, of dat er een directe finale wordt georganiseerd, alles in overleg) Ook de districts- en gewestelijke finales worden zodra het kan, gespeeld, al dan niet in de geplande locatie, ook weer in overleg. De CRBB mag de activiteiten voortzetten, tot 17.00 uur dagelijks.

Het is niet anders…. Evengoed wenst uw bestuur, u alvast Fijne Feestdagen