Darko Filipovic verrassende winnaar DF Driebanden 2de klasse

Afgelopen weekend is bij A.D.O. in het Biljartcentrum ’t Spaerne, onder prima omstandigheden, de districtsfinale driebanden klein 2de Klasse gespeeld. Op de laatste speeldag waren de beste papieren voor Darko (de Klipper) en Rob Kuijer (Vriendenkring), met Lau Heijne (Onder Ons) en Jos Huiskens (de Krim) in de wachtkamer. Darko versloeg in de laatste ronde Rob, vergezeld van enkele ‘Darkotjes’, wat er nu eenmaal bij hoort. Omdat Lau de laatste strohalm greep in de ronde ervoor, grijpt Rob helemaal buiten een vervolg en is Lau de reserve. Jos deed wat hij moest doen en dat was winnen. Omdat hij dit met goed gevolg deed, valt hem plaats twee te beurt en mag hij samen met Darko naar het Gewest, wat voor Darko een thuiswedstrijd is. De organiserende vereniging was met twee afgevaardigden zo galant, om zelf de laatste twee plaatsen te bezetten. Henk Brouwer (’t Wasbeertje) eindigt op plaats zes. Zie hier de eindstand: uitslag df

 

Category: PK