Nieuw seizoen staat voor de deur

Nog ruim een maand en we kunnen weer van start met een nieuw seizoen. De lay-out op onze website is weer ietsjes aangepast. Onder de kop ‘PK Online’ vindt u alle voorwedstrijden, de uitslagen hiervan én de district finales. Daarnaast is er een aparte pagina gecreëerd, voor de Gewestelijke, én een voor de Nationale Finales. Wij streven ernaar, om in begin augustus zowel het programma voor de P.K.’s als voor de teamcompetitie te publiceren. Wij wensen u, indien van toepassing, nog een fijne vakantie en wij zien elkaar vanaf september weer aan het biljart. Planning is de eerste twee weken van september, de voorwedstrijden driebanden 3de en 2de klasse. Competitie start is half september (de derde week van september). De juiste data kunt u straks op de pagina’s van de competitie en de P.K.’s vinden.