Kaderspelers op dreef…

Memorabele biljartprestatie door Voorhouter Jos Kerkman

Tijdens een uitwedstrijd in Zaandam van de kadercompetitie van het team van BCO uit Oegstgeest leverde Voorhouter Jos Kerkman een unieke prestatie. Hij speelde zijn kaderbiljartpartij in 1 beurt uit waardoor een gemiddeld van 120,00 en waarmee ook zijn persoonlijke hoogste serie van 120 caramboles. Het kaderteam, bestaande uit Ben Duivenvoorde (Voorhout), Danny Kind (Ter Aar), Wilfred Wijnnobel (Sassenheim), Jos Kerkman (Voorhout en Stefan Verlaan (Zevenhoven), behaalde deze avond dankzij de bijzondere prestatie een 5-4 overwinning.

Bijna net zo mooi is de prestatie van Ad Ketels (Beemster/Velsen), die in dezelfde competitie twee beurten meer nodig had, voor zijn 120 caramboles. Samen met Mike Hofland, Richard Gustke en onze voorzitter Hein Smit zorgde hij voor een 7-2 overwinning op Schagen.

Eerste gedeelte tekst aangeleverd door Ben Duivenvoorde.