Geachte localiteitshouders

KNBB

Geachte lokaliteit houders:

 

Doe mee aan  de enquête onderzoek lokaliteiten KNBB 2016

 

De KNBB is een onderzoek gestart om te achterhalen welke wensen en behoeftes er zijn bij lokaliteiten/zaalhouders omtrent producten en diensten. Het doel: achterhalen hoe zij in samenwerking met alle lokaliteiten de keusport in Nederland kan promoten. Van belang ook voor u als ondernemer, omdat de KNBB zo haar diensten en producten kan verbeteren en uitbreiden, om u als ondernemer beter bij te staan en te faciliteren in het behalen van meer omzet.

 

Onderdeel van dit onderzoek is deze enquête. Het invullen van de enquête zal maximaal 20 minuten in beslag nemen, bij voorkeur online www.thesistools.com/Brancheonderzoek/KNBB (maar per post mag ook, retouradres onderaan), en staat na ontvangst van de mail nog precies een week voor u open. Onder alle lokaliteiten/deelnemers aan het onderzoek worden drie mooie prijzen verloot: een compleet arrangement voor de Mosconi Cup in Londen, een Aramith ballenpakket, en een Clinique van een topspeler.

 

Achtergrond onderzoek:

In 2014 heeft de KNBB de BCZ (brancheorganisatie commerciële zaalhouders) gelanceerd met de doelstelling gezamenlijke voordelen te behalen m.b.t. inkopen van diensten en/of producten voor lokaliteiten/zaalhouders. Met deze bijdrage kunnen er fondsen worden verzameld voor het promoten van de keusport op nationaal niveau met de doelstelling om de sport een positieve stimulans te geven. De KNBB wil hiermee de ondernemer ondersteunen, de sport in de breedte promoten en meer mensen stimuleren om de gezelligheid van de keusport te ontdekken. Uw bijdrage aan het onderzoek is hiermee van groot belang voor de uitkomst van het onderzoek.

 

Doel van het onderzoek:

–              Meer samenwerking met de biljartlokaliteiten.

–              Ontwikkelen van nieuwe producten en diensten voor de lokaliteiten.

–              Relatie en communicatie met lokaliteiten verbeteren.

 

Wij danken u alvast voor uw deelname aan het onderzoek! Voor eventuele verdere vragen en opmerkingen, neem contact op met rslotboom@knbb.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.