Nieuwe corona maatregelen

Enkele verenigingen hebben de komende wedstrijden al opgeschort (Bolwerk) vanwege de sluitingstijd van hun lokaal. Wij wachten met spanning het besluit van de KNBB af, zoals hieronder van hun website gekopieerd. Vooralsnog vindt de Districtsfinale driebanden 2de klasse gewoon doorgang.

Citaat:

Het Bondsbestuur en sectiebesturen beraden zich op de op 28 september aangekondigde maatregelen. Met name de aanvullende maatregelen die gelden voor sportkantines en horeca hebben impact op de gehele biljartsport.

Met de maximale borging voor de veiligheid en gezondheid van haar leden zoekt de KNBB naar ruimte om wedstrijden te kunnen laten spelen en organiseren.

Hoe en op welke wijze wedstrijden wel of tijdelijk niet kunnen doorgaan wordt in de loop van dinsdag, doch uiterlijk woensdag (omdat KVC dan vergadering heeft hierover) op deze website bekendgemaakt. Dinsdag zal sowieso spoedig informatie worden gedeeld over wat er kan/moet gebeuren met de wedstrijden die voor dinsdagavond staan gepland.

De vraag om meer duidelijkheid over wat en welke locaties als sportkantine worden aangeduid staat uit bij NOC*NSF. Zodra wij daar antwoord over hebben zal ook dit op deze website worden gepubliceerd.