Finale gewest C3

Excelsior kampioen in Gewestelijke finale teams C-3 Gewest West-Nederland

Oegstgeest. Op Bevrijdingsdag, 5 mei 2019, hadden de vier finaleteams zich verzameld in het fantastische Biljartcentrum Oegstgeest. De organisatie van “BCO de beste keus” met medewerking van de spelers, arbiterscorps Duinstreek en leden van de vereniging zagen dat hun begeleiding deze dag goed uitpakte. Op een goede en positieve manier werden op zes tafels tegelijk de ronden gespeeld. Door het benutten van de tijd tussendoor voor een hapje en een snackje was er een ontspannen onderlinge sfeer waarin Excelsior na de eerste ronde al de leiding nam. Zij gaven dit niet meer uit handen en behaalden met hun eerste plaats ook de afvaardiging naar het kampioenschap van Nederland. Ben Duivenvoorde, als voorzitter en wedstrijdleider van BCO, huldigde de kampioen en sprak dank voor ieders medewerking. Namens de spelers was het Jack Bruin van De Krim die de organisatie bedankte en zo kon teruggekeken worden op een geslaagde finaledag in Oegstgeest.

Uitslag:

Plaats  Team                                MP      PP        %-car.

  1.         Excelsior 1      6-0       12-6     91,8
  2.         BVK 3              4-2       10-8     87,2
  3.         Bolwerk’81 6  2-4       8-10     92,9
  4.         De Krim 3       0-6       6-12     82,5

Verslag: Ben Duivenvoorde