5 pins clinic 30 November bij onder ons

Beste biljartliefhebber,

Nadat we vanwege gezondheidsredenen de clinic van 8 november hebben moeten afzeggen staat er inmiddels een nieuwe clinic gepland welke verzorgd wordt door Frank (Trappmann) en ondergetekende. En wel vrijdag a.s 30 November. Mis deze kans niet om kennis te maken met deze fascinerende spelsoort. Inschrijven kan via https://datumprikker.nl/p3xnsvmthey59czi .

Onder Ons zal de komende 2 jaar de organisatie verzorgen van het open NK 5Pins. Het komende jaar wordt ook het open NK biathlon gespeeld. Een combinatie van 3Banden en 5 Pins. We komen hier tijdens de clinic nog op terug.

Ik zie jullie graag komende vrijdag. We beginnen om 19:00 uur. Mocht je iets later zijn dan is dat geen probleem.

Groet,

namens Onder Ons,

Frank Trappmann en Pierre de Boer

5Pins liefhebbers