4 thoughts on “NK Libre klein 3e klasse

  1. Natuurlijk gefeliciteerd Pierre met dit resultaat; het gewest doorkomen is in alle klassen een echte prestatie! Pak ze op het NK!!!
    Is er bij Onder Ons’67 een librehausse aan de gang? Stiekem een trainer ingehuurd of zo? Ook Rob Schram flikte het namelijk om het gewest te winnen en dus naar het NK te gaan in de 2e klasse libre klein, verspeeld bij OBIS afgelopen weekend. Rob, ook jij veel succes straks. Gezien je spelniveau en vooral spelopvatting behoor je m.i. tot de kanshebbers. Samen met Ton van Tongeren (BV Velsen) speelde je echt libre waarmee je de concurrentie een flinke draai om de oren gaf. Succes verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.