VOOR ELK WAT WILS.

29 DECEMBER 2018 OLIEBOLLENTOERNOOI in BILJARTCENTRUM OEGSTGEEST

Voordat het driebandentoernooi 2019 (5 en 19 januari) wordt gespeeld, eerst “fun” en ontspanning in het traditionele “Oliebollen-Koppeltoernooi 2018”.

Aanmelden z.s.m. met e-mail of “op papier” aan de bar.

EN BEGIN 2019 (5 EN 19 JANUARI) HET DRIEBANDEN-KLEIN-TOERNOOI in het Biljartcentrum Oegstgeest.

lees verder

BCO-biljarters uitgeschakeld in Bekerstrijd

Het kaderteam had na hun eerste overwinning in het bekertoernooi als snel de ontmoeting geregeld tegen de volgende opponent De Pelikaan uit Zutphen.  Dat team bleek met 7-2 en 5-4 te sterk en ging nu ten koste van BCO verder. Highlights uit deze ontmoeting waren van De Pelikaan de twee winstpartijen van M. van Silfhout in het bandstoten, t.w.: 175 in 7 en in 9 beurten met o.a. een serie van 114 en van I. Gerritsen die in 4 beurten zijn 190 kader 57/2 bij elkaar speelde. Voor BCO was het Danny Kind die zijn 150 caramboles in 7 beurten produceerde. Derhalve uitschakeling in de beker.

5 pins clinic 30 November bij onder ons

Beste biljartliefhebber,

Nadat we vanwege gezondheidsredenen de clinic van 8 november hebben moeten afzeggen staat er inmiddels een nieuwe clinic gepland welke verzorgd wordt door Frank (Trappmann) en ondergetekende. En wel vrijdag a.s 30 November. Mis deze kans niet om kennis te maken met deze fascinerende spelsoort. Inschrijven kan via https://datumprikker.nl/p3xnsvmthey59czi .

Onder Ons zal de komende 2 jaar de organisatie verzorgen van het open NK 5Pins. Het komende jaar wordt ook het open NK biathlon gespeeld. Een combinatie van 3Banden en 5 Pins. We komen hier tijdens de clinic nog op terug.

Ik zie jullie graag komende vrijdag. We beginnen om 19:00 uur. Mocht je iets later zijn dan is dat geen probleem.

Groet,

namens Onder Ons,

Frank Trappmann en Pierre de Boer

5Pins liefhebbers

Veteranennieuws

Beste veteranen,
Er blijken toch een aantal onder jullie die geen email hebben en geen mobiel.

Ben telefonisch een stuk moeilijker te bereiken dan Piet klompmaker in het verleden. Dit komt mede door mijn andere hobby’s en vrijwilligersactiviteiten.
Maar… ik heb met Piet afgesproken dat jullie je dan, met opgave van je naam, telefoonnummer, vereniging en moyenne, bij Piet op kunnen gaven. Hij geeft dit dan via email aan mij door, waardoor ik de gegevens wel op “papier’ heb.
lees verder

Biljarten in Oegstgeest

TOP-ontmoeting in Kader-Beker-wedstrijd.

Op zondag 18 november zal een dubbele bekerwedstrijd plaatsvinden in het Biljartcentrum Oegstgeest tussen BCO De beste keus en De Pelikaan uit Zutphen.

Bij de tegenstanders zal bandstoot- en kaderspecialist Michel van Silfhout van de partij zijn terwijl de belangen bij BCO o.a. door bandstoter Paul Witteman worden verdedigd.

lees verder

8 Nov clinic 5-pins bij Onderons

Beste biljartliefhebber,

Na het succes van het Nederlands Kampioenschap 5 Pins van afgelopen weekend gaan we bij Onder Ons een clinic 5 Pins organiseren. De datum is donderdagavond 8 November.
Wil je komen kijken ? Of iemand die je kent zich laten inschrijven? Geen probleem. Iedereen is welkom en er zijn geen kosten aan verbonden.
Stuur deze email gerust door naar andere biljartliefhebbers en/of maak zelf kennis met deze bijzondere spelvorm.

lees verder

Frank Trappmann 6e op het NK 5 Pins in eigen huis. Ton Hollenberg 10e. Ernst-Jan Driessen kampioen.

In het weekend van 27-28 oktober heeft in ons clubgebouw het NK 5 Pins plaats gevonden met 24 deelnemers. Het zeer succesvol verlopen toernooi heeft Onder Ons opnieuw op de kaart gezet als (een van) de mooiste biljartlocaties van Nederland.

Het is een lang weekend geworden. Vrijdagmiddag startten de eerste spelers om het materiaal te verkennen met na afloop een gezellig samenzijn.

De zaterdag van 10 to 18 uur werden de partijen van 2 sets gespeeld. Hoogtepunten: Frank, Ton en Herman (Brethouwer) plaatsten zich voor de zondag. Pierre (de Boer) wist als enige een set af te snoepen van de regerend en hernieuwde kampioen Ernst-Jan Driessen. Na afloop zijn veel spelers die een onderkomen hadden gezocht in een hotel of BB gebleven. 5 spelers hebben zelfs mee gedaan aan de maandelijkse klaverjas avond.
lees verder