Veteranennieuws

Beste veteranen,
Er blijken toch een aantal onder jullie die geen email hebben en geen mobiel.

Ben telefonisch een stuk moeilijker te bereiken dan Piet klompmaker in het verleden. Dit komt mede door mijn andere hobby’s en vrijwilligersactiviteiten.
Maar… ik heb met Piet afgesproken dat jullie je dan, met opgave van je naam, telefoonnummer, vereniging en moyenne, bij Piet op kunnen gaven. Hij geeft dit dan via email aan mij door, waardoor ik de gegevens wel op “papier’ heb.
lees verder

Biljarten in Oegstgeest

TOP-ontmoeting in Kader-Beker-wedstrijd.

Op zondag 18 november zal een dubbele bekerwedstrijd plaatsvinden in het Biljartcentrum Oegstgeest tussen BCO De beste keus en De Pelikaan uit Zutphen.

Bij de tegenstanders zal bandstoot- en kaderspecialist Michel van Silfhout van de partij zijn terwijl de belangen bij BCO o.a. door bandstoter Paul Witteman worden verdedigd.

lees verder

8 Nov clinic 5-pins bij Onderons

Beste biljartliefhebber,

Na het succes van het Nederlands Kampioenschap 5 Pins van afgelopen weekend gaan we bij Onder Ons een clinic 5 Pins organiseren. De datum is donderdagavond 8 November.
Wil je komen kijken ? Of iemand die je kent zich laten inschrijven? Geen probleem. Iedereen is welkom en er zijn geen kosten aan verbonden.
Stuur deze email gerust door naar andere biljartliefhebbers en/of maak zelf kennis met deze bijzondere spelvorm.

lees verder

Frank Trappmann 6e op het NK 5 Pins in eigen huis. Ton Hollenberg 10e. Ernst-Jan Driessen kampioen.

In het weekend van 27-28 oktober heeft in ons clubgebouw het NK 5 Pins plaats gevonden met 24 deelnemers. Het zeer succesvol verlopen toernooi heeft Onder Ons opnieuw op de kaart gezet als (een van) de mooiste biljartlocaties van Nederland.

Het is een lang weekend geworden. Vrijdagmiddag startten de eerste spelers om het materiaal te verkennen met na afloop een gezellig samenzijn.

De zaterdag van 10 to 18 uur werden de partijen van 2 sets gespeeld. Hoogtepunten: Frank, Ton en Herman (Brethouwer) plaatsten zich voor de zondag. Pierre (de Boer) wist als enige een set af te snoepen van de regerend en hernieuwde kampioen Ernst-Jan Driessen. Na afloop zijn veel spelers die een onderkomen hadden gezocht in een hotel of BB gebleven. 5 spelers hebben zelfs mee gedaan aan de maandelijkse klaverjas avond.
lees verder