KADER-TOP toernooi

 Wie wordt de derde Kader-topper van de DUINSTREEK??

De toernooien in 2015 en 2016 bleken een succes doordat respectievelijk 16 en 19 deelnemers in een prettige sfeer de onderlinge strijd aan gingen. Goed materiaal en prima verzorging vormden de basis voor vele goede partijen.

img_2031

 

img_1199

 

Daarom gaat de BV BCO De beste keus dit toernooi weer organiseren in het Biljartcentrum Oegstgeest en wel op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 april 2017. Hierbij zal wel enige zelfwerkzaamheid zijn, maar zal ook de inwendige mens niet vergeten worden en is het samen positief beoefenen van deze spelsoort het doel. Afhankelijk van het aangemelde aantal spelers zal, waarschijnlijk op zes tafels, in poules en in kruisfinales worden gespeeld.

De aanvangstijden zijn gepland op respectievelijk 19.00, 10.30 en 11.00 uur maar zijn mede afhankelijk van het aantal deelnemers. Gelet op het aantal kadristen dat zou kunnen inschrijven, verwachten we er dit jaar nog meer dan vorig jaar. Hoe meer zielen, .. hoe meer vreugd.

Uitgangspunten:

Aantal caramboles gebaseerd op aantal te maken caramboles in de kadercompetitie

Alleen inspelen voor de eerste te spelen partij van die dag.

Afhankelijk aantal deelnemers, evenredige verdeling in poules met aan het slot de finales tussen de nummers 1 van de poules etc. (dit kan nog aangepast worden).

De officiële voorwaarden voor inschrijving zijn: lidmaatschap van een vereniging in de Duinstreek, hoger spelen dan hoofdklasse libre, of een aantoonbaar kader-moyenne hebt van boven de 6,00

Schrijf dus z.s.m. in (maar vóór 1 maart 2017) bij Peter Walgreen met CC naar  secretaris BCO Bob van Ingen Schenau (withuis@tiscali.nl) met vermelding van kwalificatie kaderklasse en moyenne.

Laat de kans op een “KADER-TOP-Titel” niet aan u voorbij gaan.

Namens het bestuur van BCO De beste keus,

Ben Duivenvoorde

 

 

 

Veteranen toernooi, belangrijk nieuws!

algemeen nieuws
In verband met het afzeggen van Jaap Groot is er een plaatsje vrij gekomen in het schema van het Veteranentoernooi. Degenen die lid van district Duinstreek zijn, maar ook RCN leden en leden van de dagcompetitie kunnen zich inschrijven mits zij in 2017, de leeftijd van 65 jaar of ouder gaan bereiken.
Voor RCN leden tegen betaling van 5 euro.
Gaarne direct reageren, er is maar één plekje vrij. Bellen naar Piet Klompmaker 06-23240886, mailen naar:pa.klompmaker@zonnet.nl
Opgeven vaan naam, emailadres, vereniging, geboortedatum en moyenne libre. U krijgt dan documentatie via mail toegezonden. En Let Op !!!! die het eerst komt, het eerst maalt.”
 
Vast bedankt.
Groetend,
Piet Klompmaker
Organisator

Uitstel hervormingen PK en landscompetitie 2017-2018

algemeen nieuws

Nieuwegein, 12 december 2016

Aan: De besturen van de districten en gewesten en verenigingen van de KVC.

Geachte bestuurders,

 

De Wedstrijd Commissie Breedtesport (WCB) heeft zich in de vergadering van 8 december gebogen over de respons die is binnengekomen naar aanleiding van de hervormingsvoorstellen betreffende de landscompetitie en de persoonlijke kampioenschappen voor het seizoen 2017 -2018.

 

Er zijn in totaal 24 districten die hun op- en aanmerkingen hebben ingezonden. Bij nadere bestudering van hun op- en aanmerkingen is het de commissie opgevallen dat onze boodschap blijkbaar niet bij iedereen juist is overgekomen. Voor ons is dit een teken dat we ondanks alle goede bedoelingen misschien niet duidelijk genoeg hebben gecommuniceerd.  De commissie heeft daarom besloten om voortaan na elke vergadering een korte samenvatting te geven van de zaken waar ze op dat moment mee bezig is. Deze samenvatting zal gepubliceerd worden op de website en op de speciale facebook pagina van KVC.

Continue reading “Uitstel hervormingen PK en landscompetitie 2017-2018”