Voorwedstrijden Driebanden 2020-2021

De voorwedstrijden driebanden klein 3de Klasse en 2de Klasse worden gespeeld in resp. de week van 6 en de week van 13 april 2020. Opgeven voor 10 maart 2020 via het gebruikelijke formulier en sturen naar pk@knbbdistrictduinstreek.nl

Category: PK

Chris Elderbroek wint Gewest BS 3e Kl.

Chris Elderbroek (Taveerne) heeft onder toeziend oog van een grote schare Lissenaren, in een zinderende finalepartij de winst gepakt. Hij had hier een ruime overwinning voor nodig, hetgeen hij uit de keu wist te toveren. Wij wensen hem alvast succes in Leusden, waar de Nationale Finale plaats gaat vinden op 6, 7 en 8 maart 2020. 2020 BS3 uitslag Clubgenoot Roel van der Scheer legde in deze finale beslag op plek 5.

Category: PK

Bandstoten Hoofdklasse

Wij hebben vanuit het Gewest een poule Bandstoten Hoofdklasse toegewezen gekregen en zoeken hiervoor een vereniging en locatie die deze poule kan en wil organiseren. De poule mag ergens in de maand maart worden gespeeld, dus u kunt zelf een geschikte week in maart bepalen. Onder Ons heeft zich gemeld, waarvoor dank, op 11, 12 en 13 maart.

Category: PK

Demelza en Gerard eerste kampioenen in 2020

De eerste District finales in 2020 zijn alweer achter de rug. De finale Libre 1ste Klasse, gehouden in Hillegom bij het altijd gezellige café Thuys, is gewonnen door Gerard Lubbe (BV Sport). Ongeveer 30 km noordelijker is de finale Bandstoten 4de Klasse, in de prachtige locatie van Onder Ons gewonnen door Demelza Derksen (Onder Ons). De complete uitslagen staan bij ‘PK wedstrijden’.

Category: PK

Achterstallig onderhoud

Jammer genoeg is de informatie vanuit het Gewest summier… Wij ontvangen geen, of veel te laat, informatie over komende finales. Ik zit er bovenop, maar kan ook geen ijzer met handen breken. (sterker nog, ik kan helemaal geen ijzer breken). Info, die jullie nog te goed zijn, is de 4de plaats in de Gewestelijke Finale driebanden klein Hoofdklasse van Fabian Paf, van Sportrust. Ook Henny Renskers (B.C.O.) verdient nog vermelding; zijn deelname aan de Nationale Finale Bandstoten Extra Klasse, 100 caramboles, echter helaas voor hem een 10de plaats.

Category: PK