Veteranennieuws

Beste veteranen,
Er blijken toch een aantal onder jullie die geen email hebben en geen mobiel.

Ben telefonisch een stuk moeilijker te bereiken dan Piet klompmaker in het verleden. Dit komt mede door mijn andere hobby’s en vrijwilligersactiviteiten.
Maar… ik heb met Piet afgesproken dat jullie je dan, met opgave van je naam, telefoonnummer, vereniging en moyenne, bij Piet op kunnen gaven. Hij geeft dit dan via email aan mij door, waardoor ik de gegevens wel op “papier’ heb.
lees verder

Biljarten in Oegstgeest

TOP-ontmoeting in Kader-Beker-wedstrijd.

Op zondag 18 november zal een dubbele bekerwedstrijd plaatsvinden in het Biljartcentrum Oegstgeest tussen BCO De beste keus en De Pelikaan uit Zutphen.

Bij de tegenstanders zal bandstoot- en kaderspecialist Michel van Silfhout van de partij zijn terwijl de belangen bij BCO o.a. door bandstoter Paul Witteman worden verdedigd.

lees verder

8 Nov clinic 5-pins bij Onderons

Beste biljartliefhebber,

Na het succes van het Nederlands Kampioenschap 5 Pins van afgelopen weekend gaan we bij Onder Ons een clinic 5 Pins organiseren. De datum is donderdagavond 8 November.
Wil je komen kijken ? Of iemand die je kent zich laten inschrijven? Geen probleem. Iedereen is welkom en er zijn geen kosten aan verbonden.
Stuur deze email gerust door naar andere biljartliefhebbers en/of maak zelf kennis met deze bijzondere spelvorm.

lees verder

Frank Trappmann 6e op het NK 5 Pins in eigen huis. Ton Hollenberg 10e. Ernst-Jan Driessen kampioen.

In het weekend van 27-28 oktober heeft in ons clubgebouw het NK 5 Pins plaats gevonden met 24 deelnemers. Het zeer succesvol verlopen toernooi heeft Onder Ons opnieuw op de kaart gezet als (een van) de mooiste biljartlocaties van Nederland.

Het is een lang weekend geworden. Vrijdagmiddag startten de eerste spelers om het materiaal te verkennen met na afloop een gezellig samenzijn.

De zaterdag van 10 to 18 uur werden de partijen van 2 sets gespeeld. Hoogtepunten: Frank, Ton en Herman (Brethouwer) plaatsten zich voor de zondag. Pierre (de Boer) wist als enige een set af te snoepen van de regerend en hernieuwde kampioen Ernst-Jan Driessen. Na afloop zijn veel spelers die een onderkomen hadden gezocht in een hotel of BB gebleven. 5 spelers hebben zelfs mee gedaan aan de maandelijkse klaverjas avond.
lees verder

2e Nederlands Kampioenschap 5Pins (biljart) bij Onder Ons Beverwijk op 27 en 28 oktober 2018

Wanneer

Aanstaande weekend wordt er bij biljartvereniging Onder Ons in Beverwijk (Adrichemlaan 3 1947 KX) het 2e NK 5 Pins georganiseerd. Met 24 spelers (waarvan 5 lid zijn van de vereniging Onder Ons) wordt er in 2 dagen gestreden om de titel Nederlands Kampioen. Deze spelsoort die zeer populair is in Italië wordt sinds kort ook onder auspiciën van de KNBB gepromoot en gespeeld. Zaterdag wordt gespeeld van 10:00 tot ongeveer 18:00 en zondag 9:30 (wintertijd) tot 16:00 uur.

lees verder

Wim Bosman (NHM) Gewestelijk Kampioen Driebanden-klein 3e kl.

Oegstgeest. In het weekend van 12-14 oktober 2018 vond in de fraaie accommodatie van het biljartcentrum Oegstgeest de strijd plaats om het gewestelijke kampioenschap van het driebanden-klein derde klasse. Dag één begon al met twee remises en een hoogste serie van zes van Klaas Wiersma. Door verlies van de twee winnaars in ronde twee was er nu niemand zonder punten. Vermeldenswaard was wel prima partij van Wiersma in slechts 30 beurten en de zevende plek met één punt en één carambole tekort maar wel een moyenne van 0,582 voor Wim Siemerink.

lees verder

Sport 1 winnaar Triatlon toernooi

Gisteravond is de finale van het Triatlon toernooi gespeeld. Deze ging tussen Sport 1 en onderons 1. Nadat Leen de eerste partij bandstoten al naar zich toe had getrokken. En Ab lenaers al tegen een serieuse achterstand aankeek bij 3 banden, was dus de libre partij tussen John en Monica bepalend. Monica moest nog 2 caramboles en strandde met haar serie waarna John het meedogenloos afmaakte. Eindstand 4-2 voor Sport 1 en de terechte kampioen.
 
Verder was de afsluiting van het seizoen met daarbij de behorende prijsuitreiking voor de teams dusdanig slecht bezocht (minder dan 5 man) dat we snel klaar waren met de prijsuitreiking.
 
Verder nog een huishoudelijke mededeling. De Website van de duinstreek heeft kuren. Er kunnen op dit moment geen foto’s en bestanden op geplaatst worden. De vraag is uitgezet naar de helpdesk. Mijn excuses daarvoor.

PK overzicht op de website

 

 

 

 

 

 

Het heeft even geduurd, door ziekte van uw webmaster maar de link 
naar de pk wedstrijden staat op de site. Indien u boven in het menu 

op PK wedstrijden klikt, wordt u doorgestuurd naar de nieuwe PK-portal 
Hierin ziet u direct alle uitslagen en de poules waarin u bent ingedeeld.
Heeft u vragen over de uitslagen of indeling, stel ze aan De wedstrijdleider pk Peter Walgreen
Heeft u vragen over de website stel ze aan Ron Gosewehr