Sport 1 winnaar Triatlon toernooi

Gisteravond is de finale van het Triatlon toernooi gespeeld. Deze ging tussen Sport 1 en onderons 1. Nadat Leen de eerste partij bandstoten al naar zich toe had getrokken. En Ab lenaers al tegen een serieuse achterstand aankeek bij 3 banden, was dus de libre partij tussen John en Monica bepalend. Monica moest nog 2 caramboles en strandde met haar serie waarna John het meedogenloos afmaakte. Eindstand 4-2 voor Sport 1 en de terechte kampioen.
 
Verder was de afsluiting van het seizoen met daarbij de behorende prijsuitreiking voor de teams dusdanig slecht bezocht (minder dan 5 man) dat we snel klaar waren met de prijsuitreiking.
 
Verder nog een huishoudelijke mededeling. De Website van de duinstreek heeft kuren. Er kunnen op dit moment geen foto’s en bestanden op geplaatst worden. De vraag is uitgezet naar de helpdesk. Mijn excuses daarvoor.

PK overzicht op de website

 

 

 

 

 

 

Het heeft even geduurd, door ziekte van uw webmaster maar de link 
naar de pk wedstrijden staat op de site. Indien u boven in het menu 

op PK wedstrijden klikt, wordt u doorgestuurd naar de nieuwe PK-portal 
Hierin ziet u direct alle uitslagen en de poules waarin u bent ingedeeld.
Heeft u vragen over de uitslagen of indeling, stel ze aan De wedstrijdleider pk Peter Walgreen
Heeft u vragen over de website stel ze aan Ron Gosewehr

Triatlon toernooi

Triatlon toernooi.
 
En dan mag je ineens een best wel groot evenement zoals het triatlon toernooi gaan organiseren. Geen gemakkelijke taak en ik zal er ongetwijfeld in moeten “groeien”. Ik ga zaterdag aan de slag met het programma zodat we komende week al kunnen starten. We hebben 16 teams die ingeschreven hebben dus een mooi aantal. Mijn voorkeur gaat uit naar 4 poultjes van 4, zodat ieder team 3 voorronde wedstrijden speelt. Houd de website in de gaten want daar komt het programma en de uitslagen op te staan.
wish me luck šŸ¤”